Mijn naam is Roy


Me

Ik ben opgegroeid in Stein, Limburg en woon tegenwoordig in Sittard. Mijn passie is gegroeid van urbex naar straatfotografie. Ik probeer alledaagse situaties vast te leggen en deze om te zetten naar bijzondere foto’s. Foto’s alsof je naar een documentaire kijkt, een thriller of misschien een romantische komedie.

Ik ben ooit begonnen met een spiegelreflex-camera die ik leende van mijn vader. Later kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflex. Ik ben met een stel vrienden meegelopen om eens aan Urbex-fotografie te proeven. In deze verlaten gebouwen leerde ik composities maken, leerde ik het licht kennen en het vastleggen van de schoonheid van verval en architectuur. Later ging ik meer over naar het fotograferen van landschappen en vooral veel foto’s van mijn kinderen.

Facebook      Flickr      Zoom.nl


Zo ik heb even door je portfolio heen gebladerd en je hebt een leuke collectie van verschillende onderwerpen. Je hebt een leuke eigen stijl ontwikkeld waarbij de kleuren eigenlijk een belangrijke rol spelen. Het lijkt een soort van kleurzweem die je over je foto hebt hangen, die een goede sfeer brengt en in combinatie met je onderwerp pracht opnames oplevert. Prachtig gedaan en prima portfolio.

Groetjes Harrie

Harrie
Zoomer

your shots …are great – your titles beat everything!

Eva Arendt
Flickr-member
Hoi Roy,

Prachtig portfolio heb je! De ‘candid-like’ manier van je straatportretten vind ik ontzettend intrigerend. Je titels versterken je onderwerpen waardoor het ‘verhaal’ dat JIJ ziet getoond wordt. Ik ga je volgen want ik wil graag zien wat er nog meer komt
gr Amel

Amel
Zoomer
Hoi Roy,

Mooie portofolio heb je! Een bepaalde reportagestijl waarbij je niet goed weet op het in scene gezet is of echt zo was? Dus goed!

PeterP
Zoomer
Ik ben wel fan van de manier waarop je de wereld ziet. De details die je er uit pikt en de kleur die je het geeft.
Heel gaaf
Sanne van Bergen
Zoomer