Bedrijfsfotografie

Ik draag zorg voor uw bedrijfsfotografie. Hierboven vindt u verschillende portretten die ik geschoten heb voor o.a. Boels Inside voor het Limburgse bedrijf Boels. Enkele foto’s zijn scans van het blad.

Met mijn bedrijfsfotografie wil ik aan uw publiek laten zien waar uw bedrijf voor staat. Ik zorg voor een professionele uitstraling van foto’s van uw bedrijf. Dit kan een industrieel pand zijn, een kantoor, een restaurant of bijvoorbeeld een hotel. Met een persoon of een hele groep. De foto’s kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld social media, een publicatie, interne bedrijfsrapportages, congressen of uw website. Een website valt of staat bij een foto die raakt.

Samen met de klant kijken we naar de optimale setting. Een andere invalshoek kan al een heel andere uitstraling geven. Alleen al een eenvoudige kantoorruimte heeft verschillende hoeken, ramen, bronnen van licht, meubilair. Alle elementen worden meegenomen bij het bepalen van het beeld. Voor bedrijfsfotografie werk ik met een professionele studioset op locatie om het licht naar eigen hand te zetten.

Ik selecteer de gemaakte foto’s zorgvuldig uit en zorg tevens voor een professionele nabewerking. De gewenste sfeer wordt met u overlegd en indien aangepast tot het resultaat goed is.

Bent u geïnteresseerd in bedrijfsfotografie en wilt u met mij uw visuele verhaal vertellen? Neem contact met me op via het contactformulier of mail naar info@roycoumansphotography.comLeave a comment


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.