Kinderfeestje fotoshoot

Deze jarige job wilde graag eens iets anders voor haar kinderfeestje: een fotoshoot! Dus, achtergrond mee, studioset mee en op naar het kinderfeestje!

Ik verzorg hier de gehele shoot. Ik neem een achtergrond mee, groot genoeg om tien kinderen te kunnen fotograferen. En niet te groot, want het moet ook nog in de huiskamer passen. Ik neem uiteraard ook een professionele studioset mee met softboxen, grids etc. Materiaal zoals bellenblaas, confetti- kanon, hoedjes. Niets staat je in de weg om ook zelf voor attributen zoals hoedjes te zorgen natuurlijk!
Eventueel kan ik tegen een meerprijs de foto’s ter plekke uitprinten met een fotoprinter. Dit naast de digitale levering die uiteraard bij de prijs is inbegrepen. Ik fotografeer tethered, dat betekent dat de beelden via een tethering-kabel rechtstreeks op de laptop gepresenteerd worden zodat ze meteen bekeken kunnen worden. Dit werkt aanstekelijk en op de lachspieren!
Ik geef zelf aanwijzigingen en kom met ideeën en een moodboard, maar de praktijk is dat de kids veelal snel enthousiast worden en zelf het programma invullen. De confetti doet wonderen!
Verder maak ik sfeerfoto’s van andere momenten, zoals de ontvangst, het eten van de vlaai of taart, uitpakken van cadeau’s, etc.

Indien gewenst fotografeer ik ook andere activiteiten die door jullie zelf zijn gepland. Ideeën zijn overal te vinden, zoals bijvoorbeeld via deze link .

Klik hier voor de tarieven.Leave a comment


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.